Λουλούδια και ανθοσυνθέσεις

Ό,τι περιστρέφεται γύρω από το λουλούδι, το φυτό και την ανθοσύνθεση αποτελεί προϊόν μας. Στο ΜΗ ΜΕ ΛΗΣΜΟΝΕΙ θα βρείτε, εκτός από τη μεγάλη ποικιλία ανθέων και φυτών, επίσης διακοσμητικά χώρου, αποξηραμμένες ανθοσυνθέσεις και αξεσουάρ κήπου.

Τα λουλούδια συνοδεύουν κάθε σημαντική στιγμή της ζωής μας, όμως ταυτόχρονα αποτελούν και σημαντικό καλαισθητικό στοιχείο που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής. Ακόμα και ένα εφήμερο μπουκέτο λουλούδια παίρνει ξεχωριστή θέση στη ζωή του αποδέκτη. Στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού, το λουλούδι επιβάλλεται με την ομορφιά του ανταποδίδοντας συνήθως πολλαπλάσια ακόμα και την ελάχιστη φροντίδα μας.


Αποξηραμμένα λουλούδια και ανθοσυνθέσεις

Τα αποξηραμμένα λουλούδια, καθώς και οι ανθοσυνθέσεις όπου αυτά πρωταγωνιστούν, παρουσιάζουν πολλά πλεονεκτήματα. Το βασικότερο απ' όλα είναι η αντοχή στο χρόνο και η μηδενική απαίτηση για φροντίδα. Είναι άπειρες οι δυνατότητες ανθοσυνθέσεων με αποξηραμμένα, καθώς και οι συνδυασμοί. Ενδεικτικά μπορούν να γίνουν συνθέσεις με κεριά, με κεραμικά, με κουκουνάρια και με χριστουγεννιάτικα στολίδια.


Φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Τα φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου εναρμονίζονται με τις σύγχρονες αντιλήψεις για την αισθητική του χώρου και το περιβάλλον. Τα φυτά εσωτερικού χώρου προστατεύουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού, ενώ απαιτούν μικρή δαπάνη και ελάχιστη φροντίδα. Ακόμη λειτουργούν ως συστήματα καθαρισμού και ανανέωσης του αέρα, αφού απελευθερώνουν οξυγόνο και δεσμεύουν διοξείδιο του άνθρακα.

Άνθη...


Φυτά...


Κήποι και ιδέες...


Tα φυτά μας και τα λουλούδια μας διακρίνονται για τη φρεσκάδα, την ποιότητα και την μακροζωϊα τους.

Το δώρο από το ανθοπωλείο
"Μή με λησμόνει"
θα μείνει αξέχαστο...