Είδη δώρων και Διακόσμηση

Δημιουργούμε διακοσμητικά μικροαντικείμενα όπως κηροπήγια, φαναράκια, κορνίζες, κρεμάστρες, καλάθια και διακοσμητικά κήπου για να συνθέσουμε την ατμόσφαιρα των τελετών και δεξιώσεων που αναλαμβάνουμε. Η διακόσμηση των δώρων που συνοδεύουν τις σημαντικές σας στιγμές συγκεντρώνει επίσης την προσοχή και τη φροντίδα μας. Προσφέρουμε διακοσμήσεις εκκλησιών, αιθουσών καθώς και υπαίθριες διακοσμήσεις.


Βάπτιση/Γάμος

Για τη διακόσμηση του γάμου και της βάπτισης χρησιμοποιούμε διάφορα υλικά, φυτά και ανθοσυνθέσεις. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία γαμήλιων υλικών, φυτών και λουλουδιών θα επιλέξουμε ό,τι ταιριάζει καλύτερα με την ατμόσφαιρα της δικής σας τελετής. Αναλαμβάνουμε τον στολισμό της εκκλησίας, το σπίτι και τον χώρο της δεξίωσης, καθώς και όποιον άλλο χώρο επιθυμείτε.


Ανθοσυνθέσεις

Σημαντικό συστατικό στοιχείο κάθε γιορταστικής εκδήλωσης είναι οι ανθοσυνθέσεις. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από λουλούδια και φυτά όπως τριαντάφυλλα και ζέρμπερα, τουλίπες, ζουμπούλια, φρέζιες, πρασινάδες στερλίτσιες, ηλιοτρόπια, λίλιουμ, καπουτσίνο, τζέμινι, υπέρικουμ, ανθούρια και πολλά άλλα, σίγουρα θα βρούμε τη σύνθεση που σας ταιριάζει καλύτερα.


Δώρα και διακόσμηση


Γάμος/Βάπτιση...


Ανθοσυνθέσεις...


Tα φυτά μας και τα λουλούδια μας διακρίνονται για τη φρεσκάδα, την ποιότητα και την μακροζωϊα τους.

Το δώρο από το ανθοπωλείο
"Μή με λησμόνει"
θα μείνει αξέχαστο...